De Social Grow Sessions zijn een initiatief van Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux i.s.m. de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL om sociaal ondernemerschap te ondersteunen. Voor het tweede jaar op rij gaan zij op zoek naar twaalf projecten uit België en Nederland die doorheen het traject hun businessplan op scherp zetten.

Tijdens drie dynamische, meerdaagse sessies (tussen oktober en december 2017) leert u van experts over o.a. maatschappelijke impactevaluatie, social business modelling, financiering, marketing en opschaling. U krijgt een schat aan kennis en praktijkvoorbeelden in handen en er is volop gelegenheid om uit te wisselen met andere deelnemers. Aan het einde van het traject maakt u kans op een geldprijs. Bovendien kunnen alle begeleide projecten rekenen op verdere professionele begeleiding door een mentor van Johnson & Johnson Benelux.

Grijp deze kans om uzelf op de kaart te zetten bij de top van sociaal ondernemers in België en Nederland en dien uw dossier in voor 18 juni.

Meer informatie over het programma en de selectiecriteria vindt u op www.socialgrowsessions.net.