Dag van de Zorg en In4care slaan de handen in elkaar en organiseren tijdens de week van de zorg op dinsdag 13 maart op de Corda Campus in Hasselt het allereerste Innovatiefestival. En ‘festival’ mag je letterlijk beschouwen! ’s Morgens kan je Hautekiet (Radio 1) bijwonen die live zal uitzenden, zijn er muzikale breaks en tijdens de ganse dag kan je inspirerende infostanden bezoeken. Maar de headliners van het festival zijn toch wel de 15 top-coaches die samen met 200 deelnemers nieuwe oplossingen zullen uitwerken voor bestaande problemen in de zorg.

En die coaches zijn allesbehalve de minste!

Kris Sienaert (Alma Care), Arnaud Dierickx (U-sentric), Claudia Put (Brand New Day), Geert Houben (Cubigo), Kristof De Mey (Ugent), Dominique Van Dijck (Zorgnet-Icuro), Serge Hufkens (Monkeyshot), Margot Vanfleteren (BEnurse), Frederik Vincx (Prisma), Carole Absil (Agoria), Stijn Coolbrandt (Healthendeavour), François Gerard (Helpper), Danaë Van den bossche (Oak Tree Projects), Wouter Sap (Lionheart), Luc Galoppin (Vicina)

In plaats van passief te luisteren zullen deelnemers de handen uit de mouwen steken om samen met zorgprofessionals, beleidsmakers, kennisinstellingen, zorggebruikers, studenten, ... tijdens intense interactieve sessies de zorg nog beter te maken.

Vlaams minister Jo Vandeurzen geeft de aftrap en .Joris Hessels (Radio Gaga) zal het geheel aan elkaar praten en de "ideaton" in goede banen leiden.

Het innovatiefestival sluiten we af met de uitreiking van het Zorgverhaal van het jaar (award van Rode Kruis-Vlaanderen en Dag van de Zorg)

Zorg dat je er bij bent! Er zijn nog slechts een beperkt aantal plaatsen per sessie beschikbaar! Snel inschrijven is de boodschap!