Sinds eind oktober 2018 kunnen producenten hun mobiele gezondheidstoepassingen (soft- en hardware) aanmelden bij Mobile Health Belgium. Aan de hand van een validatiepiramide zal beoordeeld worden of de toepassingen voldoen aan de nodige voorwaarden op het vlak van kwaliteit, veiligheid en doeltreffendheid. Eventuele terugbetaling door het RIZIV kan ook, na het aantonen van efficientie winsten of gezondheidseconomische winsten

Carole Absil van Agoria en Steven Vandeput van beMedTech geven je tijdens dit webinar inzicht in hoe het validatieproces verloopt, hoe je het kan starten en aan wat je je kan verwachten. Op het einde weet je precies waar de piramide uit bestaat en waar je in het ontwikkelproces rekening mee dient te houden, of bij de aankoop van een toepassing. 

Heb je een idee voor een mobiele gezondheidstoepassing? Een app, of een wearable? Verbeter je hiermee de behandeling van de patiënt? Of verloopt de opvolging binnen het ziekenhuis efficiënter? Of is jouw organisatie van plan om te investeren in mobiele gezondheidstoepassingen... Dan is dit webinar iets voor jou.

Dit is de link naar de webinar: https://youtu.be/fLfrnUsrGCU