Flanders' Care is het programma van de Vlaamse overheid dat inzet op innoveren en ondernemen in zorg met als missie: "op aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie te stimuleren."

Innoveren

Lees meer

Ondernemen

Lees meer

Zorg

Lees meer

Internationaal

Lees meer

Recent nieuws

Flanders Synergy lanceert, in samenwerking met het Agentschap Zorg en Gezondheid, de projectoproep 'Samenwerking in de eerstelijnszone'. De twee geselecteerde projecten zullen dienen als protoype voor de uiteindelijke vorming van eerstelijnszones.

Het thema van de AAL call in 2017 is: Packages integrating different solutions based on ICT to support active, healthy and independent living of older adults. Noteer ook alvast 6 maart 2017 in uw agenda voor de informatiedag in Brussel. Tijdens zo'n informatiedag kan u uw project voorstellen aan het publiek.

De conferentie eerstelijnszorg die doorgaat op 16 februari is volzet. Maar dat betekent niet dat u een seconde van dit evenement hoeft te missen: u kunt de conferentie online volgen via onze live web stream.

Eerstvolgende evenementen

6 maart 2017

Bootcamp: Betrokkenheid verhogen via innovatieve arbeidsorganisatie

Met een Bootcamp rond Innovatieve Arbeidsorganisatie willen Agoria en Flanders Synergy de betrokkenheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers verhogen.

26 april 2017

MIC Vlaanderen & Mobile Health Unit bestaan 5 jaar

In 2017 bestaan het Microsoft Innovation Center en de Mobile Health Unit 5 jaar.  Reden genoeg om de handen in elkaar te slaan en u van harte uit te nodigen op ons verjaardagsevent dat zal doorgaan op woensdag 26 april 2017 bij Studio Pieter Stockmans in Genk.

8 mei 2017

Symposium Gegevens delen in zorg = betere zorg

Flanders’Care en het Vlaams Agentschap voor de Samenwerking rond Gegevensdeling tussen de Actoren in de Zorg nodigen u graag uit op 8 mei voor het Symposium Gegevensdelen in zorg = betere zorg.

In de kijker