Flanders' Care is het programma van de Vlaamse overheid dat inzet op innoveren en ondernemen in zorg met als missie "op aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie stimuleren."

U wilt
innoveren

Lees meer

U bent
ondernemer

Lees meer

U bent
zorgactor

Lees meer

U onderneemt
internationaal

Lees meer

Nieuws

Vorig jaar lanceerde het Vlaams overheidsagentschap voor Innoveren & Ondernemen de brochure: 'Slimme businessmodellen met IMPACT. Hoe ondernemers en zorg verbinden?'  waar vier innovatieve samenwerkingsmodellen met een positieve impact op de gebruiker, de leverancier én de maatschappij staan beschreven. Deze brochure werd in het Engels vertaald en is nu ook hier te downloaden.

Evenementen

22 februari 2019

Webinar: 'Een mobiele gezondheidsapplicatie of wearables? Verhoog je kans op financiering!'

Heb je een idee voor een mobiele gezondheidstoepassing? Een app, of een wearable? Verbeter je hiermee de behandeling van de patiënt? Of verloopt de opvolging binnen het ziekenhuis efficiënter? Of is jouw organisatie van plan om te investeren in mobiele gezondheidstoepassingen... Dan is dit webinar iets voor jou.

14 maart 2019

BreinCongres: het veelzijdige brein

Op donderdag 14 maart organiseert Dag van de Zorg vzw een heus BreinCongres. Vanuit verschillende disciplines komen zowel professionals als ervaringsdeskundigen, patiënten en mantelzorgers aan het woord over ons veelzijdige brein. Zo krijgen we een veel betere kijk op de wondere wereld van ons brein en op de recente ontwikkelingen op vlak van onderzoek, preventie, behandeling en beleving van de patiënt/cliënt.

28 maart 2019

Congres onlinehulp voor welzijn en gezondheid

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen en realisaties rond onlinehulp in gezondheidszorg en welzijnswerk in Vlaanderen? Geboeid door het gebruik van blended tools in hulp en zorg? Nieuwsgierig naar samenwerking en kruisbestuiving van onlinehulpaanbod over sectoren heen? Op 28 maart 2019 gaat het tweede Flanders’ Care congres Onlinehulp voor welzijn en gezondheid door.

In de kijker