Flanders' Care is het programma van de Vlaamse overheid dat inzet op innoveren en ondernemen in zorg met als missie: "op aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie te stimuleren."

Innoveren

Lees meer

Ondernemen

Lees meer

Zorg

Lees meer

Internationaal

Lees meer

Recent nieuws

BlueHealth Innovation Center bundelt de krachten van Microsoft Innovation Center Vlaanderen en BlueHealth Antwerp. Samen zetten in op digitale innovatie binnen de gezondheidszorg.

Innovatieve Overheidsopdracht

De Vlaamse overheid biedt begeleiding en cofinanciering bij de uitwerking van innovatieve ideeën via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. 

De oproep voor het indienen van nieuwe projecten loopt nog tot 15 juni 2017.

Eerstvolgende evenementen

8 mei 2017

Symposium Gegevens delen in zorg = betere zorg

Flanders’Care en het Vlaams Agentschap voor de Samenwerking rond Gegevensdeling tussen de Actoren in de Zorg nodigen u graag uit op 8 mei voor het Symposium Gegevensdelen in zorg = betere zorg.

9 mei 2017

Belgian Living Lab Day

Tijdens de Belgian Living Lab Day op 9 mei in Brussel, brengt imec – in samenwerking met atrium.brussels, WeLL en EnoLL – de hoofdrolspelers en de betrokken partijen samen voor een dynamische uitwisseling en creatieve discussies over Living Labs.

18 mei 2017

De cliënt terug van weggeweest?

Hoe de klant niet uit het oog te verliezen werkend rond People-Process-Performance? Ontwikkeling van uw organisatie gebeurt klassiek rond de drie P’s: People – Process – Performance. Maar hoe zit het met de verbindingslijnen tussen deze pijlers en hoe verhoudt dit zich tot cliëntgerichtheid?

In de kijker