Flanders' Care is het programma van de Vlaamse overheid dat inzet op innoveren en ondernemen in zorg met als missie "op aantoonbare wijze en door innovatie het aanbod van kwaliteitsvolle zorg verbeteren en verantwoord ondernemerschap in de zorgeconomie stimuleren."

U wilt
innoveren

Lees meer

U bent
ondernemer

Lees meer

U bent
zorgactor

Lees meer

U onderneemt
internationaal

Lees meer

Nieuws

Voor een derde keer wordt vanuit Flanders’ Care 80.000 euro vrijgemaakt voor een oproep 'Incentives onlinehulp voor welzijn en gezondheid' met als doelgroep volwassenen.

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) lanceert via de 'Geïntegreerde Territoriale Investeringen Limburg' (GTI), een nieuwe oproep om innovatie in de zorg te stimuleren.

De projectroep en meer informatie zijn terug te vinden op de website van EFRO, via deze link.

Evenementen

14 december 2018

Participatieforum Flanders'Care: Financiering voor zorginnovatie

U bent zorgvernieuwer en u wilt uw idee of product succesvol laten landen in de dagelijkse zorgpraktijk. Maar welke mogelijkheden voor financiering zijn er? En wat komt daar allemaal bij kijken?

Kom het te weten tijdens het vijfde participatieforum van Flanders' Care.

14 februari 2019

Innovation for Health

Op 14 februari 2019 wordt de zesde editie van Innovation for Health georganiseerd in samenwerking met het Global Investor Forum in WTC Rotterdam, Nederland. Innovation for Health is de vooraanstaande conferentie van Nederland voor innovators in Health en Life Sciences. Dit is dé plek waar belangrijke sleutelspelers samenkomen op het gebied van gezondheid en zorg, van bank tot bestuurskamer, van start-up tot multinational, van Life Sciences tot Medtech, om hun netwerk en kennis uit te breiden.

In de kijker