Hieronder vindt u evenementen terug die in het kader van Flanders' Care georganiseerd en ondersteund worden. Organiseert u een seminarie, opleiding,... rond innovatie of ondernemerschap in de zorg? Vul dan het formulier in. De coördinatie-cel van Flanders’ Care oordeelt autonoom of uw initiatief/organisatie vermeld wordt in deze agenda.

Evenementen

8 mei 2017

Symposium Gegevens delen in zorg = betere zorg

Flanders’Care en het Vlaams Agentschap voor de Samenwerking rond Gegevensdeling tussen de Actoren in de Zorg nodigen u graag uit op 8 mei voor het Symposium Gegevensdelen in zorg = betere zorg.

9 mei 2017

Belgian Living Lab Day

Tijdens de Belgian Living Lab Day op 9 mei in Brussel, brengt imec – in samenwerking met atrium.brussels, WeLL en EnoLL – de hoofdrolspelers en de betrokken partijen samen voor een dynamische uitwisseling en creatieve discussies over Living Labs.

18 mei 2017

De cliënt terug van weggeweest?

Hoe de klant niet uit het oog te verliezen werkend rond People-Process-Performance? Ontwikkeling van uw organisatie gebeurt klassiek rond de drie P’s: People – Process – Performance. Maar hoe zit het met de verbindingslijnen tussen deze pijlers en hoe verhoudt dit zich tot cliëntgerichtheid?

24 mei 2017

Happy Aging Day 2017

Op woensdag 24 mei 2017 organiseert Happy Aging in samenwerking met Aging2.0 de tweede editie van de Happy Aging Day tijdens de allereerste Aging2.0 Europese Summit.